Over mij

Wat leuk dat je hier bent en mijn website bekijkt! Mijn naam is Daphne en ik ben werkzaam als ‘sportjuf‘ in Waalre en omgeving. Jarenlang heb ik groepslessen bij verschillende sportscholen mogen geven. Met heel veel plezier. Ik geniet van vindingrijk, creatief een les of training in elkaar zetten en hoop jou en andere deelnemers een plezier te kunnen doen met mijn lessen en maatwerk-trainingen.

 

Er was een moment dat ik me geroepen voelde om mijn groepslessen voortaan toegankelijker en vrijblijvend te maken voor een ieder die het verlangen heeft om een groepsles te gaan doen. Ik zag de vele voordelen in de praktijk van sporten in groepsverband en dacht: diegenen die interesse hebben om te gaan sporten in een sportschool zullen daar uit zichzelf wel een keer gaan informeren… Maar al die mensen die geen behoefte hebben aan een sportclub, maar wel graag een groepsles zouden willen doen? Of iemand die niet aan een maandelijks bedrag vast wil zitten? Of iemand die na het doen van een (proef)les geen keuze wil hoeven maken over een abonnement of lidmaatschap? ….? Er waren in mijn ogen nog te veel obstakels om gewoon eventjes een groepsles mee te kunnen doen om prettig en gezellig aan het lijf en gemoed te kunnen werken..

Vrijblijvend en laagdrempelig. Met het aanbieden van losse groepslessen hoop ik voor jou en anderen de drempel, om gewoon eventjes een groepsles mee te komen doen, te kunnen verlagen.


Een groepsles meedoen. Hoe werkt het?

  • Kom meedoen wanneer het je schikt. (Aanmelden/reserveren mag, maar is niet verplicht. Je bent van harte welkom..)

 

  • Je betaalt per les. (Betaling gaat op basis van vertrouwen, graag naar draagkracht en vermogen..)

 

  • Alle lessen kun je aanpassen aan jouw trainingsniveau / algehele energie van dat moment. (Graag zelfs!! Zodat je je niet gaat forceren in de bewegingen. Een groepsles bij ons is: samen trainen in groepsverband. Niet: we moeten allemaal hetzelfde kunnen doen… Ik zal verschillende opties geven om de oefeningen uit te kunnen voeren. Ik hoop dat je naar je lichaam luistert en optimaal gebruik maakt van de aangereikte opties…)

Heb je specifieke trainingswensen..?

Of vind je het prettig om 1-op-1 begeleid te worden..?

 

Indien gewenst kun je  -met veel plezier en toewijding vanuit mijn kant-  gebruik maken van mijn aandacht, tijd, kennis en kunde in een prive-les / personal training / thuisles.


Graag tot ziens!
Daphne

 

Sound Body, Sound Mind, Sound Motion